0
Your Cart

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB S908B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB S908B DS – Purple (Kuntoluokka – Grade C)**

Koe huipputeknologian voima Samsung Galaxy S22 Ultra 5G:llä, nyt saatavilla kätevällä 256 GB muistilla ja tyylikkäällä Purple-värillä. Tässä laitteessa yhdistyvät edistyksellinen suorituskyky, upea design ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin työ- kuin viihdekäyttöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Purple – Tämä näyttävä väri tuo esiin älypuhelimen elegantin muotoilun ja tekee siitä erottuvan kaikissa tilanteissa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on vapautettu pilvi- ja lukituspalveluista, joten voit aloittaa sen käytön välittömästi.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Laite on käytetty ja siinä on näkyvää kulumista. Huomioithan, että laitteessa on raskasta kosmeettista kulumaa, mikä ei kuitenkaan vaikuta sen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Laitteessa on pieniä toiminnallisia vikoja, mutta se on silti täysin käyttökelpoinen arjessa.
– **Paketti:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäispakkauksia, mutta se on testattu ja valmiina uuteen kotiin.

**Lisätiedot:**
Jos arvostat tehokasta älypuhelinta, joka ei vie budjettiasi, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Grade C -kuntoluokassa on erinomainen valinta. Hanki älypuhelin, joka yhdistää huipputeknologian ja esteettisyyden – täydellinen kumppani päivittäiseen elämääsi.

Älä jää paitsi tästä houkuttelevasta tarjouksesta – tilaa omasi tänään ja astu huipputeknologian maailmaan!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB S908B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *