0
Your Cart

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB S908B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB S908B DS (Musta) – Kuntoluokka A+

Tutustu Samsung Galaxy S22 Ultra 5G -mallin huippuluokan ominaisuuksiin yhdessä tyylikkään mustan värin kanssa. Tämä älypuhelin on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat huipputekniikkaa ja eleganttia muotoilua.

#### Tuotetiedot:
– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä laite on erittäin hyvässä kunnossa, ilman merkittäviä vaurioita. Se on tarkastettu ja testattu, joten voit luottaa sen toimivuuteen.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Takuut siitä, että laite on täysin käytettävissä ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Kaikki puhelimen ominaisuudet toimivat moitteettomasti, jolloin voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakkauksessa:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sisältää kaiken tarpeellisen.

#### Miksi valita Samsung Galaxy S22 Ultra 5G?
Samsung Galaxy S22 Ultra 5G on valmistettu tarjoamaan upea käyttäjäkokemus yhdistämällä innovatiivinen teknologia ja näyttävä design. Sen 512GB tallennustila takaa, että sinulla on riittävästi tilaa kuvillesi, sovelluksillesi ja muille tiedostoillesi. Voimakas 5G-yhteys mahdollistaa nopean internetin ja sujuvan suoratoiston missä tahansa.

Olitpa sitten innokas valokuvaaja, pelaaja tai sosiaalisen median käyttäjä, Galaxy S22 Ultra 5G ylittää odotuksesi ja tarjoaa suorituskyvyn, joka pitää sinut liikkeessä. Älypuhelin, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden, on täydellinen valinta sinulle!

Älä jää paitsi mahdollisuudesta omistaa huippuluokan älypuhelin. Tilaa Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB (Musta) tänään ja astu tulevaisuuteen!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB S908B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *