0
Your Cart

Samsung Galaxy S23 Plus 5G 256GB S916B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy S23 Plus 5G 256GB S916B DS – Musta (Kuntoluokka: Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy S23 Plus 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä malli, väri musta, tarjoaa loistavan käyttökokemuksen 256 Gt:n tallennustilan ansiosta. Samsung Galaxy S23 Plus on suunniteltu vastaamaan nykypäivän vaativia tarpeita ja tarjoaa erinomaiset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin arkeen.

**Tuotetiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 256 GB
– **Verkko:** 5G-yhteensopiva
– **Kuntoluokka:** Grade C (kevyt käytön jälki, voimakkaampi kosmettinen kuluma)
– **Lisätiedot:** Laite on avattu, mutta se toimii edelleen erinomaisesti. Huomioithan, että laitteessa on pieniä toiminnallisia vikoja, jotka eivät kuitenkaan heikennä käyttökokemusta.

**Ulkoasu ja kunto:**

Tässä Grade C -kuntoisessa puhelimessa on huomattavaa kosmettista kulumaa, joka voi näkyä naarmuina tai muina käytön jälkinä. Tämä kuitenkin takaa, että saat loistavan laitteen edullisempaan hintaan, joka on täydellinen niille, jotka etsivät laatua ilman suurta hintalappua.

**Toiminnallisuus:**

Laite on täysin toimiva, vaikka siihen liittyvät pienet viat voivat joissain tilanteissa vaikuttaa käyttökokemukseen. Suosittelemme ennen ostopäätöstä, että tutustut huolellisesti laitteen yksityiskohtiin ja huomioit sen kuntoluokan.

**Lisähuomiot:**

– **Pilvilukitus:** Pilvilukitus on pois päältä (CloudOFF), joten voit käyttää laitetta ilman rajoituksia.
– **Pakkauksen sisältö:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksessaan.

Osta nyt Samsung Galaxy S23 Plus 5G -älypuhelin ja nauti sen huipputeknologisista ominaisuuksista hintaan, joka ei rasita budjettiasi! Tämä on loistava mahdollisuus hankkia erinomaiset ominaisuudet ja sujuva käyttö, jopa kosmettisista käytön jäljistä huolimatta.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Heavy cosmetic wear

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S23 Plus 5G 256GB S916B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *