0
Your Cart

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB S918B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB (Model S918B DS) – Musta (Kuntoluokka: Grade A+)**

Vapauta älypuhelimen täysi potentiaali Samsung Galaxy S23 Ultra 5G:n avulla! Tämä huipputeknologian taidonnäyte yhdistää uskomattoman suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Laite on varustettu 512 Gt tallennustilalla, joka takaa riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, valokuvillesi ja sovelluksillesi.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – Ajaton ja elegantti väri, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä puhelin on havaintojemme mukaan erinomaisessa kunnossa, ilman merkittäviä käytönjälkiä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on vapautettu kaikkiin pilvipalveluihin liittyvistä rajoituksista, joten voit aloittaa sen käytön heti.
– **Toiminnallisuus:** 100% toimiva – Kaikki laitteeseen liittyvät toiminnot ovat moitteettomassa kunnossa.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki toiminnot ovat täysin toimintakunnossa.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G tarjoaa huipputason kamerateknologian, upean näytön ja äärimmäisen tehokkaan prosessorin, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin päivittäiseen käyttöön kuin vaativiin tarpeisiin. Jos haet luotettavaa ja tehokasta älypuhelinta erinomaisessa kunnossa, tämä malli on erinomainen valinta sinulle!

Älä jää paitsi mahdollisuudesta omistaa tämä loistava laite. Tee älykäs valinta ja hanki Samsung Galaxy S23 Ultra 5G jo tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB S918B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *