0
Your Cart

Pincello-koululaissetti – Kaikki, mitä tarvitset koulupäiviin edulliseen hintaan!

Tee koulunkäynnistä sujuvaa ja vaivatonta Pincello-koululaissetin avulla. Tämä kattava setti sisältää kaikki perustarvikkeet, joita oppilas tarvitsee koulutyössään. Ja mikä parasta, saat nämä laadukkaat tuotteet nyt uskomattomaan tarjoushintaan!

Setin sisältö:

  1. Lyijykynät (5 kpl)
    • Viisi kestävää ja mukavasti kirjoittavaa lyijykynää, jotka sopivat täydellisesti kirjoittamiseen, piirtämiseen ja luonnosteluun. Nämä lyijykynät takaavat tasaisen jäljen ja miellyttävän käyttökokemuksen.
  2. Teroitin (6 kpl)
    • Kuusi käytännöllistä ja terävää teroitinta, joilla pidät kynäsi aina valmiina käyttöön. Pienikokoiset teroittimet mahtuvat helposti penaaliin tai reppuun ja varmistavat, että kirjoitusvälineesi pysyvät terävinä.
  3. Pyyhekumi (6 kpl)
    • Kuusi korkealaatuista pyyhekumia, jotka poistavat lyijykynän jäljen vaivattomasti ja sotkematta. Näiden pyyhekumien avulla korjaat helposti virheet ja pidät vihkosi siistinä.

Normaalihinta: 4€
Pakettitarjouksen hinta: Vain 2€!

Tartu tähän loistavaan tilaisuuteen ja hanki Pincello-koululaissetti puoleen hintaan! Tämä setti tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on täydellinen valinta kaikille oppilaille. Varmista, että koulupäiväsi alkavat ja jatkuvat sujuvasti Pincello-koululaissetin avulla – laadukkaat välineet tekevät opiskelusta nautinnollisempaa ja tehokkaampaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pincello-koululaissetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *