0
Your Cart

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB G925 (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S6 Edge 32GB G925 (Väri: Green, Kuntoluokka: Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy S6 Edge -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden! Tämä upea vihreä malli on varustettu 32 GB sisäisellä muistikapasiteetilla, joka tarjoaa runsaasti tilaa tärkeille sovelluksille ja tiedostoille.

**Väri:** Elegantti vihreä antaa puhelimelle ainutlaatuisen ilmeen ja erottuu joukosta. Sen kauniisti kaareutuvat reunat ja moderni muotoilu tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan.

**Kuntoluokka:** Grade AB -kuntoluokassa puhelimen ulkonäkössä saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos arvostat laatua ja tyyliä edullisessa paketissa.

**Toimivuus:** Puhelin on täysin toimintakunnossa, joten voit luottaa siihen arjessasi. Kaikki ominaisuudet, kuten näyttö, kamera ja kestävät suorituskyky, toimivat moitteettomasti.

**Cloud Lock:** CloudOFF-tilassa laite ei ole sidottu henkilökohtaisiin tiliin, joten voit aloittaa sen käytön huoletta.

**Pakkauksen tila:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Valitse Samsung Galaxy S6 Edge 32GB G925 (Green, Grade AB) ja nauti monipuolisista toiminnoista ja upeasta designista. Tämä puhelin on täydellinen valinta niin työelämään kuin vapaa-ajan käyttöön!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S6 Edge 32GB G925 (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *