0
Your Cart

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 64GB G9287 DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S6 Edge Plus 64GB G9287 DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)**

Etsitkö näyttävää älypuhelinta, jossa yhdistyvät tyylikkäät linjat ja huipputeknologia? Esittelemme sinulle Samsung Galaxy S6 Edge Plus 64GB -älypuhelimen, joka on saanut uuden elämän kuntoluokassa Grade BC. Tämä upea hopeanvärinen malli on suunniteltu vastaamaan kaikkia päivittäisiä tarpeitasi, ja se tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, vaikka se ei olekaan uutena myytävä.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Hopea
– **Cloud Lock:** CloudOFF – valmiina käyttöön ilman rajoituksia
– **Ulkoasu:** Kuntoluokka Grade BC – tuote voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta on täysin toimiva
– **Toiminnallisuus:** Kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia älypuhelimen käyttökokemuksesta ilman huolia
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta

Samsung Galaxy S6 Edge Plus yhdistää tehokkaan suorituskyvyn ja elegantin muotoilun, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Sen erikoiskäyrät näyttöreunat eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan myös parantavat käyttökokemusta tarjoamalla laajemman näkökentän.

Älä jää paitsi tästä hienosta mahdollisuudesta hankkia yksi markkinoiden ikonisimman älypuhelimen mallit, joka on yhtä aikaa tyylikäs, käytännöllinen ja toimiva. Tuo innovaatio ja tyyli päivittäiseen elämääsi Samsung Galaxy S6 Edge Plus -puhelimella!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S6 Edge Plus 64GB G9287 DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *