0
Your Cart

CAT5-verkkokaapelipaketti

Tämä kätevä CAT5-verkkokaapelipaketti tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi nopeaan ja luotettavaan verkkoyhteyteen. Paketti sisältää kolme eripituista verkkokaapelia, jotka sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin:

  • 0,5 metrin kaapeli (harmaa): Lyhyempi kaapeli on täydellinen, kun tarvitset nopean yhteyden lähellä oleviin laitteisiin, kuten reitittimeen tai lähiverkon kytkimeen.
  • 2 metrin kaapeli (musta): Keskipitkä kaapeli sopii hyvin, kun laitteet ovat hieman kauempana toisistaan. Tämä kaapeli tarjoaa sinulle joustavuutta ja liikkuvuutta.
  • 3 metrin kaapeli (harmaa): Pidempi kaapeli on ihanteellinen, kun tarvitset yhteyden pidemmän matkan päähän, esimerkiksi toiseen huoneeseen tai kauempana olevaan verkkopisteeseen.

Normaalisti nämä kaapelit maksaisivat yhteensä 4 euroa, mutta nyt saat ne pakettitarjouksena puoleen hintaan, vain 2 eurolla!

Älä jää ilman tätä edullista ja monipuolista CAT5-verkkokaapelipakettia, joka takaa sinulle luotettavat ja vakaat verkkoyhteydet kaikissa tilanteissa. Tilaa omasi nyt ja säästä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CAT5-verkkokaapelipaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *