0
Your Cart

Samsung Galaxy Xcover6 Pro 5G 128GB G736U DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Samsung Galaxy Xcover6 Pro 5G 128GB G736U DS – Musta (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy Xcover6 Pro -älypuhelimeen, joka yhdistää kestävyyden ja huipputeknologian. Tämä älypuhelin on suunniteltu erityisesti aktiiviseen käyttöön ja vaativiin ympäristöihin. Sen musta väri antaa tyylikkään ja modernin ilmeen, ja sen ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työ- kuin vapaa-aikaankin.

**Tekniset tiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 128GB
– **Yhteydet:** 5G -nopeus
– **Kuntoluokka:** Grade BC – Tämä tarkoittaa, että laite saattaa sisältää käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja valmis käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite ei ole lukittu pilvipalveluihin, ja voit aloittaa sen käytön vaivattomasti.

**Ulkoasu ja kunto:**
Samsung Galaxy Xcover6 Pro 5G on luokiteltu kuntoluokkaan Grade BC, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla käytön jälkiä ja pieniä naarmuja, mutta se ei vaikuta laitteen toimintaan. Laite on avattu ja se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja toimii moitteettomasti.

**Toiminnallisuus:**
– **Toimivuus:** Laite on täysin toimiva ja valmis palvelemaan sinua. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, nopean käytön ja kestävän rakenteen.
– **Käyttö:** Suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämään, Xcover6 Pro kestää iskuja, pölyä ja kosteutta, jolloin voit käyttää sitä huoletta vaativissakin olosuhteissa.

Valitse Samsung Galaxy Xcover6 Pro 5G ja nauti huipputeknologian tarjoamista mahdollisuuksista kestävässä ja tyylikkäässä paketissa! Tämä puhelin on täydellinen kumppani, olitpa sitten työmatkalla tai vaelluksessa luonnossa. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta – hanki oma Galaxy Xcover6 Pro nyt!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Xcover6 Pro 5G 128GB G736U DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *