0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB F711B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB (F711B) – Musta (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip3 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden ainutlaatuisella tavalla. Tämä innovatiivinen flip-älypuhelin on varustettu 128 GB sisäisellä muistilla ja se tarjoaa huipputeknologiaa yhdessä kompaktissa paketissa.

**Väri:** Musta
Elegantti musta väri antaa puhelimelle modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii täydellisesti sekä arkeen että juhlaan.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tässä mallissa on pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat hankkia huipputason puhelimen edulliseen hintaan.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelimen Cloud Lock on poistettu, joten voit käyttää laitetta ilman rajoituksia ja hallita sitä täysin omalla tavallasi.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika
Puhelimessa on havaittu pieni vika, mutta se ei vaikuta sen perustoimintoihin. Tästä syystä se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät toimivaa, mutta edullisempaa vaihtoehtoa.

**Paketti:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sisältää kaikki olennaiset osat ja tarvikkeet.

**Lisätiedot:** Muita tietoja
Tuotteessa on lähes kaikki kehittyneet ominaisuudet, joista Samsung Galaxy Z Flip3 on tunnettu, kuten upea näyttö, tehokas prosessori ja monipuoliset kamerat.

Älä missaa tätä mahdollisuutta saada käsiisi huipputason Samsung Galaxy Z Flip3 5G -älypuhelin kohtuulliseen hintaan! Ideaalinen valinta sinulle, joka arvostat laatua ja tyyliä ilman korkeaa hintalappua.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB F711B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *