0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB F711B (Väri – Beige) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB (F711B) – Beige (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip3 5G:een, innovatiiviseen ja tyylikkääseen taittuvanäyttöiseen älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Tämä Beige-värinen malli on varustettu 128 GB:n tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa valokuvillesi, sovelluksillesi ja tiedostoillesi.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Beige
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite on käyttövalmis ilman pilvilukitusta.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Tuote on käytetty ja siinä voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii edelleen moitteettomasti.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Voimakkaasti käytetty laite, jossa saattaa olla pieniä toiminnallisia puutteita, mutta se ei vaikuta sen päivittäiseen käyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätiedot:** Vaaleat epäpuhtaudet – Laite saattaa sisältää häivähtävää värimuutosta tai muita pieniä visuaalisia virheitä.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G on täydellinen valinta, jos arvostat huipputeknologian ja ainutlaatuisen muotoilun yhdistelmää kohtuullisessa hinnassa. Taittuva näyttö tarjoaa upeita visuaalisia elämyksiä ja tekee laitteesta kompaktin – voit helposti liittää sen taskuusi tai käsilaukkuusi.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia upea taittuva älypuhelin – tilaa omasi nyt ja koe Zukunftin huipputeknologian!

Kuvaus

Color Beige
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB F711B (Väri – Beige) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *