0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB (Väri – Grey) – Kuntoluokka Grade C**

Tutustu innovatiiviseen ja tyylikkääseen Samsung Galaxy Z Flip4 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja kompaktin muotoilun. Tämä Grey-värinen malli tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen, ja sen ainutlaatuinen taitettavan näytön muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan modernille käyttäjälle.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs harmaa, joka tuo eleganssia ja modernia ilmettä.
– **Pilvi- lukitus:** CloudOFF – laite on valmis käyttöösi ilman pilvi- tai tililukituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade C – laite on käytetty ja siinä voi esiintyä merkkejä käytöstä. Vaikka ulkonäössä on pieniä naarmuja tai kulumia, se on edelleen täysin toimiva.
– **Toimivuus:** Minor Fault – laitteessa saattaa olla pieniä toimivuusongelmia, mutta se ei vaikuta merkittävästi päivittäiseen käyttöön.
– **Pakattu:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja toiminnallinen.
– **Lisätietoja:** Huomioithan, että tuotteessa voi olla värimuutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen toimivuuteen.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tyylikästä designia ja huipputeknologisia ominaisuuksia. Sen taitettava näyttö tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea mediaa ja viestintää, samalla kun sen kompakti koko mahdollistaa helpon kuljetettavuuden. Älä missaa tilaisuutta omistaa tämä upea laite edullisesti! Osta nyt ja löydä taittuvan maailman mahdollisuudet.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *