0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 – Purple (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip5:een, innovatiiviseen ja tyylikkääseen älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Tämä upea Purple-värinen malli on varustettu 256GB: n tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Purple – Tämä kirkas ja tyylikäs väri erottuu joukosta ja tekee puhelimestasi todellisen katseenvangitsijan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta välittömästi ilman rajoituksia, sillä laite on täysin auki.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka – Grade A – Puhelin on huolellisesti tarkastettu ja todettu erinomaiseksi. Sen pinnassa voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä, joten se näyttää upealta ja on valmis käyttöön.
– **Toiminnallisuus:** Toimintakunto – Kaikki toiminnot, kuten näyttö, kamerat ja muut ominaisuudet, toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia täydellisestä käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Alkuperäinen pakkaus – Tuote toimitetaan alkuperäisessä laatikossaan, mikä tekee siitä loistavan lahjaidean tai oman kokoelman täydentäjän.

Samsung Galaxy Z Flip5 5G yhdistää ainutlaatuisen taitettavan muotoilun ja huipputeknologian, joten voit nauttia fiksummasta näyttötekniikasta ja monipuolisista toiminnoista. Olitpa sitten sosiaalisen median tähti, kuvaaja tai vain tyylitietoinen käyttäjä, tämä puhelin vastaa kaikkiin tarpeisiisi!

Älä jää paitsi, vaan varmista omasi tänään ja astu trendikkään älypuhelinteknologian maailmaan!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 256GB F731 (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *